Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alice Bendová (50) prožívá těžké chvíle. Navždy ji opustila fenka bruselského grifonka, první pejsek, kterého si před lety pořídila. Odchod člena rodiny je pro ni nelehký. Rozhodla se tak, že si svého pejska i po smrti nechá u sebe.

Alice si před lety jako prvního pejska pořídila právě fenku Bigi, která jediná měla papíry. Další čtyři pejsky následně herečka adoptovala z útulků. Pravidelně své miláčky natáčí na sociální sítě a sdílí život se svou početnou rodinou, pro kterou je odchod pejska velmi těžký. „Holčička naše milovaná. Stýská se nám, moc moc moc. Rozhodli jsme se, že ji chceme mít doma v urničce,“ svěřila se herečka a sdílela foto své fenky, která zemřela.

„Mně se to zdá jako nejlepší způsob. Budeme ji mít u sebe. A ani nemůžeme dělat hrobeček vzhledem k ostatním psům,“ dodala herečka, která je vděčná za vlnu podpory. „Chci Vám všem, kteří mi píšete, z celého srdce poděkovat za ty krásné zprávy, akorát nemám sílu odepisovat,“ dodala Alice, které píší i její kolegyně. „To je mně tak moc líto!!!! Myslím na vás!!! Držte se! Pusuuu,“ napsala jí Tereza Brodská. „Ach jo, rozumím,“ připsala smutně Halina Pawlowská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám