Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) v neděli přidala další rok, který si užívá v klubu padesátnic. Oslavenkyně ale rozhodně nepatří do starého železa, a naopak připravuje koncertní turné.

Letos je tomu navíc už 21 let od doby, kdy válela v muzikálu Kleopatra. Csáková se v roli egyptské královny střídala s Monikou Absolonovou (47), Bárou Basikovou (61) nebo Radkou Fišarovou (46).

„I když jsem do muzikálu Kleopatra nejdříve vůbec nechtěla, jsem ráda, že jsem se nechala přesvědčit od producentů a nabídku jsem nakonec přijala. Byla to krásná a velká role, jedna z mála nejhezčích, na kterou velmi ráda vzpomínám,” řekla nedávno Super.cz Csáková.

Kleopatra je Ilonina osudová role. A klidně by si ji z fleku mohla zahrát i dnes. „Písně z Kleopatry si dodnes ráda zpívám a nechám se melodiemi přenést v čase,“ zasnila se dnešní oslavenkyně. Však kdo by také neznal slavnou píseň Teď královnou jsem já? Na archivní snímky z Kleopatry se podívejte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám