Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Jennifer Love Hewitt překvapila své fanoušky. Na sociálních sítích nedávno sdílela příspěvek, kde se chtěla pochlubit vlasovou proměnou.

Jenže fanoušky spíš zaujal její obličej, na kterém se dle spekulací výrazně podepsal i nějaký ten plastický chirurg. Někteří obdivovatelé nevěří svým očím, svou oblíbenou umělkyni dokonce nepoznávají.

„Byla krásná, než podstoupila úpravy obličeje. Stále je půvabná, ale vypadá úplně jinak,“ napsal fanoušek.

„Vůbec si není podobná. Nemůžu uvěřit, jak vypadá. Nevěřil bych, že je to ona, kdybych s tímto příspěvkem neviděl spojené i její jméno,“ píší další sledující herečce, která si zahrála ve filmu Tajemství loňského léta nebo seriálech jako Laskavý dotek či Posel ztracených duší.

Sama Jennifer Love Hewitt se těmto rýpalům po nějaké době s úsměvem ozvala. A to skrze sociální sítě, kde si svou tvář schválně a viditelně upravila těmi nejšílenějšími filtry.

„Tolik lidí řeklo, že vypadám jinak. Vypadám jako vždy. Nemůže to být ani přirozenější. Takto jsem se probudila. Filtr vás až tak moc nezmění,“ uvedla k několika bláznivým fotografiím.

„Ale teď opravdu, nechte lidi používat nebo nepoužívat filtry. Buďte hodní. Buďte milí a šiřte lásku,“ podotkla.

V jednom z příspěvků se také vyjádřila i k úpravám své tváře. „Tohle obvykle nedělám, ale spousta lidí řeší, že jsem si nechala pozvednout obočí. Ani jsem nevěděla, že to jde. Jediná věc, kterou mám udělanou, je microblanding,“ dodala herečka s tím, že mimo to také používá určité kosmetické přípravky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám