Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) prozradila, že ji děsí, když se má na sebe koukat v televizi. Naposledy se dívala na přenos z galavečeru Královny popu a nestačila se divit.

"Pustila jsem si to v televizi, protože jsem měla pocit, že mi to na koncertě slušelo. Chtěla jsem na to koukat s radostí. A zjistila jsem, že už jsem stará," řekla Super.cz Monika s tím, že možná přehodnotí svůj názor na estetické zákroky. Těm se doposud vyhýbala.

"Při sledování Královen jsem si říkala, že by asi nebylo mimo píchnout si něco do ksichtu. Já, která jsem říkala vždycky, že botox nechci... Nebyla jsem z pohledu na televizi včera veselá. Ale zase bych nemohla hrát a používat mimiku, to by mě štvalo," krčí rameny zpěvačka.

"V televizi vidíš trávu růst. Místo abych byla rozradostněná, tak jsem se děsila," dodala Monika se svým pověstným humorem na udílení cen Mistr zábavního umění, kde přebírala jednu z cen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám