Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá popová princezna Britney Spears (42) nenechává své fanoušky vydechnout a zásobuje je jedním bizarním videem za druhým. Když už si konečně od četných příspěvků plných nahoty a lascivních pohledů dala pohov, zaměřila se na svou vášeň pro tanec. Tu ovšem svým sledujícím servíruje v dost netradiční podobě. Zatímco nedávno se svíjela u tyče, tentokrát zvolila divoké kreace s kuchyňskými noži.

Britney je na videu sdíleném v pondělí opět spoře oděná a do kamery předvádí sekavé pohyby, zatímco se v pozadí objevují její roztomilí pejsci, kteří začnou rychle zdrhat v momentě, kdy Britney začne noži o sebe cinkat do rytmu hudby.

U příspěvku už jako tradičně zpěvačka vypnula komentáře a snažila se předejít kritice: „Dneska jsem si začala hrát v kuchyni s noži!!! Ale nebojte, nejsou to skutečné nože!!!“

Zpěvaččinu zálibu v nožích nedávno zmiňoval i její manžel Sam Asghari, který v polovině srpna podal žádost o rozvod. Podle něj je jimi Britney doslova fascinovaná a nože má rozmístěné na mnoha místech po celém domě. Zpěvačka údajně trpí i paranoidní představou, že ji někdo přepadne a nože v domě mají sloužit i pro případnou obranu. Sam se tak prý mimo jiné v přítomnosti své ženy přestal cítit v bezpečí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám