Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (44) se po více jak dvou měsících objevila ve společnosti se svým přítelem, zápasníkem MMA Zdeňkem Polívkou. A opět pár vyrazil na filmovou premiéru. Tentokrát si vybrali český film Bod obnovy.

"Ráda chodím podporovat české tvůrce, všichni to potřebujeme. Bod obnovy mi přišel zajímavý, už když jsem viděla ukázky v kině," prozradila důvod, proč i tentokrát vyrazili společně na český film.

Lucie se snad vůbec poprvé vyznala z lásky k partnerovi. Přiznala, že je pro ni čím dál náročnější sledovat zápasy Zdeňka. "Mám pocit, že čím ho mám radši, tím víc se o něj bojím. Na příští zápas se snad ani nepůjdu koukat," řekla Super.cz Vondráčková. "Když druhého máte rád nebo ráda a podporujete ho, tak to člověk hodně prožívá," doplňuje.

Lucie má velmi pracovní období. Má po divadelní premiéře, chystá se na další zkoušení. "Měla jsem premiéru Hračičky, furt jsem zkoušela, byla jsem hlavou jinde. I když mi Zdeněk něco říkal, nevnímala jsem ho," prozradila, že v poslední době nebyla pro partnera takovou oporou, jak by si přála.

Teď pro změnu začíná být v zápřahu Polívka, začal trénovat na velký zápas, který ho čeká v prosinci. "Chápu to, měla toho hodně. Mně to teď začíná, vystřídáme se," vysvětlil MMA zápasník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám