Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro mnoho mužů je jejich manželka v době těhotenství nejkrásnější ženou na světě, vzhlíží k ní jako ke své modle a nejraději by jí snesli modré z nebe. Podobné pocity nejspíš nyní prožívá i Brian Austin Green (38), který se od své okouzlující ženy Megan Fox (37) nehne ani na krok a neustále ji něžně objímá a líbá její zvětšující se bříško. Romantiku jako vyšitou si slavná herecká dvojice užívá v těchto dnech na Havaji, kde se v roce 2010 vzali.

Slavní manželé tak odjeli symbolicky na havajský ostrov Kona oslavit druhé výročí svatby. Dvojice relaxovala na soukromé terase na dřevěných lehátkách. Překrásná Megan měla na sobě bikiny a kolem boků uvázané pareo. Její rostoucí bříško tak bylo patrné na první pohled a dvojice se už rozhodně nesnažila nic skrývat.

Hvězda Transformers Megan Fox se seznámila s představitelem Davida ze seriálu Beverly Hills 902 10 již v roce 2004, když jí bylo osmnáct a jemu třicet. Už po dvou letech se pár zasnoubil, ale v roce 2009 se na krátko rozešli, aby se o rok později opět mohli zasnoubit a vzít. Green má desetiletého syna Kassia s herečkou Vanessou Marcil-Giovinazzo.

Reklama

Další články

Načítám