Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (39) se stále častěji objevuje po boku bývalého partnera Miroslava Dopity (39), se kterým má syna Kryšpína. Není tak divu, že poslední týdny se mluví tom, že by Dopita měl být po rozchodu jejím staronovým partnerem. Teď k této domněnce zasadila opět další semínko.

Agáta totiž začala hrát golf, tedy sport, ke kterému má velmi blízko otec jejího syna a jak se říká, náhody neexistují. „Vždycky jsem si říkala, že je to strašná nuda a že to nikdy hrát nebudu. Vše se má v životě zkusit,“ napsala influencerka.

Další indicie k jejímu možnému obnovenému vztahu s otcem jejího syna je ta, že Dopita se nyní rozvádí s manželkou Terezou. Oba by tak našli útěchu z rozpadnutého vztahu.

Agáta k fotce dokonce připsala hashtag Love, tedy láska. Buď toto označení patří jejímu synovi anebo právě jejímu staronovému příteli. Tak uvidíme, kdy Agáta práskne něco víc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám