Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pravou atmosféru kabaretu, varieté a šantánu zažili návštěvníci Divadla Hybernia. Celý prostor zaplnil lesk, světla, třpyt, spoře oděné tanečnice, dechberoucí artistická čísla, zpěv, hudba a tanec.

Na premiéru Czech Cabaret Show se hosté přizpůsobili, i co se týče módních kreací, které byly velmi hravé a některé doslova kabaretní.

Výraznou fialkovou róbu s hlubokým dekoltem a výrazným pasem zvolila Míša Tomešová (32), která na akci vyrazila se zpěvačkou Marií Křížovou. Míša dokonce vynesla stejné šaty, které si už před časem oblékla Eva Burešová (30).

„Ach Miško! Nádhera, tyto šaty jsem měla na jednom koncertu taky a ani náhodou mi neslušely jako tobě. Seš strašná číča. Obě,“ pochválila Míšu Eva Burešová.

Herečka Sabina Laurinová (52) vzala do společnosti dceru, která stejně jako maminka oblékla nenápadné, ale slušivé černé šaty. Herečka Michaela Dolinová vsadila na třpytivé šaty, a dokonce i do vlasů si nezapomněla vetknout rozmarná peříčka.

Zajímavý černobílý outfit oblékla modelka a lékárnice Jana Doleželová (42). Událost si nenechal ujít ani Leoš Mareš (48), který rozdával úsměvy na všechny strany. Moderátor zvolil sametový vínový smoking, ke kterému ladil i černý motýlek. V galerii se podívejte, jak to hvězdným hostům slušelo.

Reklama

Další články

Načítám