Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to přes dva týdny, co Týnuš Třešničková (28) postoupila reoperaci svého vylepšeného poprsí, o které poprvé otevřeně promluvila na sociálních sítích.

Influencerka přiznala, že úpravu plánovala delší dobu. Avšak komplikace s jedním prsem celý proces urychlila.

„Na jednom prsu se mi okolo implantátu udělala kapsule, která začala bolet a deformovat prso. Reoperaci jsem i tak plánovala, protože se po nehodě prsa a kůže změnila. Ale nález kapsulace to celé uspíšil, a nakonec jsem šla dříve, než jsem plánovala,“ svěřila se známá influencerka s tím, že tentokrát zvolila i lehce větší implantáty.

„Ano, z původních 325 ml teď mám 450 ml tam, kde byla kapsulace, a na druhém 425 ml. Takže mám o zhruba 100 ml více. Vidíte ale, že zas tak veliký rozdíl to úplně není,“ prozradila známá brunetka, která si nemůže vynachválit nejen svého operatéra, ale také celkový proces. První operaci podstoupila už před šesti lety.

„Druhá operace byla ve všech směrech lepší. Člověk ví, co ho čeká, a i rekonvalescence byla mnohem rychlejší než po první augmentaci. Taky jsem byla při první nervózní jak blázen, ale teď jsem se i těšila,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám