Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Primáckou hvězdu Marka Němce (43) můžete aktuálně vidět v seriálu Malá velká liga. Charismatický hezoun si tam zahrál tak trochu nerudného fotbalového trenéra.

Sám Němec má dobrou postavu, nabízí se tak otázka, kolik dřiny za tím stojí. „Nemám na to čas. Jsem sportovec, který když jde z obchodu a má plné ruce tašek, tak tím posiluje předloktí a ruce,“ smál se herec během rozhovoru pro Super.cz.

Má tak shůry dáno, protože ani jako kluk sportu moc nedal. „Jako malý jsem hrával basket, ale tam mě pak všichni přerostli. Chodil jsem i na karate, ale to mě bolelo. Pak už jsem hrál jen šachy a chodil za školu,“ zavzpomínal na své dětství.

Marek je jinak šťastně zadaný a z předchozího vztahu má dvě děti. „Matěj chodil na fotbal, ale je to individualista, tak se spíš hodí na sport, kde je sám za sebe, aby nemohl svalovat vinu na okolí, protože nedává kolektivní vinu. Róza, té je sedm let, tak ta teď chodí na jeden pohybový kroužek a uvidíme,“ doplnil Marek Němec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám