Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už třináct let, co na tanečním parketu soutěže StarDance zářila Jitka Čvančarová (46). Sympatická herečka byla v páru s tanečníkem Lukášem Hojdanem a patřila k favoritům celé soutěže. Ve finále skončili na pátém místě, ale přesto zanechali výborný dojem.

Jitka přiznala, že taneční show stále ráda sleduje. V letošní řadě má i jasnou favoritku na výhru.

„Bylo to úžasné období. Jsem velký fanoušek StarDance a budu pečlivě sledovat Ivanku Chýlkovou, budu jí držet palce a posílat hlasy. Ivanka je pro mě královna a nejen parketu,“ svěřila se Jitka pro Super.cz s tím, že jsou s Ivanou velmi dobré kamarádky.

„Fandím samozřejmě všem, ale Ivanku znám osobně. Je to úžasná bytost, skvostná herečka a opravdu ji mám ráda. Takže jí budu možná fandit o něco víc než ostatním?“ řekla Jitka Čvančarová Super.cz s úsměvem během desátého výročí nové scény divadla Studio DVA.

Tanec byl pro Jitku Čvančarovou doslova osudným. Během trénování totiž poznala svého životního partnera Petra Čadka, který jí dělal tanečního poradce. Dnes jsou manželé a mají spolu dceru Elenu Emílii.

Manželé toho mají spousty společného, ať už jde o lásku k umění, nebo v ohledu charitativních činností. A ač je spojil tanec, věnují se raději jiným činnostem. „Máme nějaké svoje rituály a věci, které máme oba rádi. Tančíme málo, raději děláme spoustu jiných věcí,“ dodala oblíbená herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám