Hlavní obsah
Článek

Herečka Sabina Laurinová (52) asi na dobu před osmnácti lety nebude vzpomínat ráda. V roce 1994 se totiž nechala přemluvit k natočení erotického filmu, v kterém měla dost lechtivou scénu. Díky ní ale nyní mohou všichni její fanoušci bez zábran obdivovat její velmi dobře rostlý hrudník. Pánové, líbí se?

Sabina se obnažená objevila hned v několika filmech, ale účast v dvojdílném erotickém snímku Vášnivé známosti na motivy bajek a povídek klasických spisovatelů si asi za rámeček nedá. Film natočila společnost patřící do koncernu vydavatele pánského časopisu s králíčkem ve znaku a Sabina se objevuje v povídce z Dekameronu Věrný sluha.

Produkce prý slíbila všem zúčastněným hercům (a že těch známých u nás i na Slovensku nebylo málo), že se dílo do Evropy nedostane, a do České či Slovenské republiky už vůbec ne. Slib však nedodrželi a snímek nevalné kvality se u nás vesele prodával.

Laurinová na svém účinkování v tomto počinu nevidí nic špatného. „Jsem herečka a když scénář vyžaduje nahotu, svléknu se,“ řekla před lety k filmu. Jenže snímek Vášnivé známosti jí neumožnil předvést nic jiného, než její vlastní nahotu a znalost kopulačních pohybů…

Reklama

Další články

Načítám