Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Londýně momentálně probíhá týden módy, který ovšem není jen o přehlídkách a nových kolekcích, ale také o bujarém nočním životě. Jeden takový večírek pro prominenty se v úterý uskutečnil také v podniku No. 1 Mayfair a dorazila na něj řada celebrit. V pořádně sexy modelu tentokrát zazářila především půvabná Ashley Graham (36), kterou v dubnu vyhlásil pánský magazín Maxim nejvíc sexy ženou světa.

Americkou modelku, která se poslední dobou úspěšně věnuje i moderování, na akci značky Valentino doprovázel manžel Justin Ervin. Svou vyvolenou, s níž má již tři děti, si pyšně vedl a sledoval, zda některý z fotografů nebude až příliš dotěrný.

Kameraman Ervin, který si vzal Graham v roce 2010, se netají tím, že podstoupil vasektomii. Stalo se tak poté, co se s Ashley stali trojnásobnými rodiči. Společně tak vychovávají dvouletá dvojčata Romana a Malachiho a ještě o rok staršího Isaaca.

A kdo že si večírek ještě nenechal ujít? Mezi návštěvníky byste našli například zpěvačku Kylie Minogue, modelku Poppy Delevingne, modela Jordana Barretta, dceru Kate Moss Lilu, Lady Mary Charteris, Joela Kinnamana s Kelly Gale, dceru Juda Lawa Iris a spoustu dalších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám