Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmnáctiletá hollywoodská hvězda Dakota Fanning, která má na svém kontě už přes třicítku rolí ve filmech a seriálech, je typickou éterickou bytostí s něžnou tváří a blond vlasy. Jako plavovláska by však neměla zapomínat alespoň na řasenku, jelikož jinak je téměř k nepoznání. Dakota byla v poslední době hned několikrát spatřena zcela nenalíčená, ale poté, co se její fotografie objevily v médiích, si přirozenost příště pravděpodobně už rozmyslí.

Dakota si svou filmovou premiéru odbyla již v roce 2001 filmem Jmenuji se Sam, kde se jako sedmiletá objevila po boku Seana Penna a Michelle Pfeiffer. Od té doby natáčí jeden film či seriál za druhým a její kariéra prudce stoupá. Stala se dokonce nejmladší herečkou nominovanou na prestižní SAG Awards.

Nadaná Dakota se obvykle po červeném koberci prochází jako mladá okouzlující dáma, která svou křehkostí přitahuje režiséry jako Steven Spielberg, Jessie Nelson, Tony Scott a mnoho dalších, kteří ji již obsadili do svých filmů. Když však Dakota odchází z posilovny nebo vyrazí na nákupy, svůj vzhled příliš neřeší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám