Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Malá StarDance právě začíná. Zatímco na televizních obrazovkách můžete sledovat velkolepou show, tato taneční soutěž je o něco skromnější. Mezi soutěžícími, kteří přijali nabídku do dalšího ročníku Roztančeného divadla a uvidíme je na velkém finále v Divadle na Vinohradech, je i mladá krásná herečka Sára Rychlíková.

Bojovat tak vlastně bude na své domovské scéně. "Do tanečních jsem chodila, tanec mám ráda, tak snad ostudu neudělám a vyhraju," smála se Sára, která si prý skvěle rozumí se svým tanečníkem Matějem Svobodou. "Lidsky i tanečně jsme si sedli," pochvaluje si. Že by mezi nimi mohlo vzniknout i něco víc, Sára, která je v poslední době spojována s kolegou Markem Lamborou (28), vylučuje. Ostatně ani vztah s Markem stále ještě ani jeden z nich nepotvrdil. "Dál bych o tom nechtěla mluvit," zopakovala a zrůžověla do odstínu saka, které oblékla.

Do 15. října, kdy proběhne finále, má ještě dost času, ovšem část tréninků Sára vynechá. Stráví totiž deset dní na duchovní pouti. "Půjdu pouť v Itálii ze Sieny do Říma. Neberu to jako náboženskou cestu, nejsem věřící, ale spíš jako takovou očistnou. A mám ráda přírodu," upřesnila s tím, že denně by měla ujít kolem pětadvaceti kilometrů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám