Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Perkausová (30) šokovala nejen diváky, když se o víkendu pochlubila tím, že čeká další miminko. Sympatická blondýnka otěhotněla jen tři měsíce po porodu syna Killiana.

Perkausová je momentálně na začátku šestého měsíce těhotenství. Požehnaný stav se jí podařilo dokonale maskovat. Rostoucí bříško sice na moderátorce nebylo dlouho vidět, ale poslední týdny už ho ve společnosti přece jen musela na fotkách šikovně maskovat. A v tom je přebornicí!

Ať už si vybrala rafinovaný outfit, nebo během focení držela v ruce kabelku tak, aby překrývala bříško, pokaždé se jí to povedlo tak, že si nikdo ničeho nevšiml, a tak o jejím požehnaném stavu neměli diváci ani tušení.

Ani bujné poprsí v plavkách u ní nebylo podezřelé, když rodila teprve loni v listopadu. Moderátorka prý miminko plánovala. „Přála jsem si dvě děti věkově blízko u sebe. Vyšlo nám to, bylo nám dopřáno,“ řekla v Showtimu s tím, že má stejně jako u prvního miminka bezproblémové těhotenství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám