Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pátek ve velkém utajení, jen za přítomnosti rodiny a nejbližších přátel řekla Daniela Písařovicová (45) své "ano" Ondřeji Brzobohatému (41). Moderátorka přijala snoubencovo jméno a je z ní paní Brzobohatá.

Romantická svatba se konala v Itálii u gardského jezera. "Z dlouho plánované dovolené v Itálii se postupem měsíců po zvážení všech pro a proti vyklubala svatba s Danielou. Původní dovolenkovou sestavu jsme zkrátka jen rozšířili o nejbližší rodinu a přátele," řekl Ondřej svým fanouškům.

Prozradil také svatební menu, které bylo ryze italské. "V Itálii máte jednu velkou výhodu - i když jen slepě zabodnete prst do jídelního lístku, nikdy se nezklamete, protože jídlo je pro Italy svatý grál a za gastrodiletanství vás můžou úřady zbavit i svéprávnosti či občanství. Proto byla hostina jedním z vrcholů dne. Knedlíčkovku a svíčkovou nahradilo risotto a těstoviny rozmanitých chutí, rozbíjení talířů a jiné české tradice nahradila volná zábava podbarvená líbezně mečivým Erosem znějícím z reproduktoru, avšak žádná pálenka světa nedokázala nahradit poctivou valašskou kořalku, které tekly litry," popsal muzikant.

Pár se vzal půl roku po zásnubách a rok a půl po začátku vztahu. Ženich oblékl černobílý oblek, nevěsta zvolila světle žluté šaty s odhalenými rameny a vlečkou

Reklama

Další články

Načítám