Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že Meghan Markle (42) si návštěvu Německa, kam přijela za manželem Harrym (39), užívá. Fotí se s fanoušky, rozdává úsměvy a aktivně fandí na Hrách Invictus, které se letos konají v Düsseldorfu.

Do Německa dorazili každý zvlášť, Meghan o pár dnů později, čímž umocnila spekulace o partnerské krizi. Navenek ale manželé působí víc než spokojeně: vodí se za ruce, smějí se na sebe, špitají si.

Do Merkur Spiel-Areny Meghan dorazila i v pátek a vypadala velmi stylově. Oblékla krémový overal s krátkými nohavicemi a ladící prodloužené sako. Ležérní kombinaci pak doplnila černými pantofli a slunečními brýlemi.

Jako oficiální zástupkyně koruny, jíž byla předtím, než se s manželem v roce 2020 „trhli“, by si takový outfit dovolit nemohla. Podle „královských“ pravidel by na veřejnosti neměla mít holé nohy, vždy punčochy, o tak kratičkém overalu, který při sedu odhalil celá stehna, ani nemluvě...

Ani jako zástupkyně britské královské rodiny si ale Meghan nelámala hlavu s dodržováním všech přísných pravidel. Už při zásnubách před fotografy přišla s holýma nohama, navíc několikrát oblékla černý model (černá barva se nosí jen v době smutku) nebo se zula na veřejnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám