Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední týdny tráví společně každý den na parketu. Josef Maršálek (42) se do trénování ve StarDance pustil zodpovědně a věnuje soutěži všechen svůj čas. S taneční partnerkou Adrianou Maškovou je tak více než se svým partnerem.

„Od léta jsem pochopil některé tance a znám některé kroky, které jsem neznal. S Adrianou jsem asi od léta strávil více času než se svým partnerem doma. To reálně asi ano. Ještě tím, jak přespávám v Praze a jezdím domů jen na víkendy,“ prozradil Super.cz porotce soutěže Peče celá země.

Partnerská krize ale prý nehrozí. Na odloučení se připravoval od chvíle, kdy mu přišla do StarDance nabídka. „My jsme se na to připravovali, asi dva roky,“ svěřil se Josef Maršálek se smíchem.

Ve vztahu mu to tak i nadále klape. V roce 2020 se známý cukrář a pekař oženil a vzal si partnera, vysokoškolského pedagoga a chovatele morčat Petra Tejmla, se kterým žije v domku v jihočeské obci Dubné. Kvůli StarDance však nyní tráví veškerý čas v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám