Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na úterním udílení hudebních cen MTV Video Music Awards nemohla chybět Selena Gomez (31), která se tak stala svědkem triumfálního úspěchu své nejlepší kamarádky Taylor Swift, jež zvítězila celkem v devíti kategoriích. Obrovský úspěch spolu holky pořádně oslavily na následné after party, odchod z hotelu druhý den ráno si už ale tolik neužívala...

Selena, která aktuálně boduje v seriálu Jen vraždy v budově, na cenách oslnila v nádherných rudých šatech z látkových okvětních lístků značky Oscar de la Renta, které nechávaly vyniknout její žensky tvarované postavě. Do očí se přitom bývalé dětské hvězdě dokázal dívat asi jen málokdo.

Společně s Taylor pak vyrazily na večírek pořádaný rapperem Diddym, kam nejsledovanější žena Instagramu zvolila pro změnu sexy korzetové fialové minišaty bez ramínek.

Druhý den ráno by ale Selena zřejmě ocenila klidnější průběh svého odchodu z hotelu. Před vchodem na ni totiž čekal nejen zástup fanoušků, kteří se s ní chtěli zvěčnit, ale i fotografů, což jí očividně moc příjemné nebylo. Být hvězdou první velikosti s sebou holt nese i jistá úskalí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám