Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Mašková (28) je nadšená sportovkyně. Vedle takřka každodenních tréninků StarDance se stále věnuje oblíbenému běhu, kterým se dostává mimo jiné do psychické pohody. Na tiskovce ke dvanácté řadě předvedla vítězka SuperStar postavičku jako proutek.

Ve sněhově bílých šatech tak měla neskutečně vosí pas. „V šatech se cítím dobře, akorát mi je doopravdy teplo, cítím se jako princezna, ještě korunka,“ řekla nám zpěvačka, která na sobě pořádně dře. „Ano, cítím, že nějakých pár kilo šlo dolů, jak je hodně pohybu, tak se to snažím korigovat, abych o to víc jedla, cítím změny na svém těle, což je fajn,“ řekla nám Tereza Mašková, která ve své práci nepolevila.

Vedle trénování na StarDance stále koncertuje a bude hrát v divadle. Blížící se první přímý přenos má na ni ale rozhodně vliv a přicházejí první nervy. „Čím víc se to blíží a trénujeme, tím víc ta nervozita u mě stoupá, říkám si, že je ještě čas, ale člověk má pocit, že nic nestíhá, snažím se uklidňovat,“ svěřila se Tereza, která trénuje s Danielem Kecskemétim. „S Danem si o tom povídáme, vždycky mě uklidní, že to bude dobrý a zvládneme to. Je to náročné, cítím trochu tlak, ale všechno se dá, když se chce,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám