Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Karla Gotta (†80) přijela na týden do Česka. Jedním z bodů jejího programu, jak se svěřila během rozhovoru Super.cz, byla víkendová svatba jejího kamaráda. Nakonec se jí ale neúčastnila, pozvání pro Dominiku Gottovou (50) zrušil.

Svůj pobyt v Česku Dominika zahájila návštěvou zkrášlujícího salonu, kde využila služeb svých kamarádů, kadeřníka a kosmetika, aby byla na svatbu hezky upravená. "Ale žena by měla být upravená každý den, nejen na zvláštní příležitosti," řekla nám tehdy. Těšila se, že si zatančí na svatbě, kamarádovi přivezla svatební dar a měla naplánovaný i outfit.

Jak jsme se později dozvěděli, nakonec bylo pro ni a její kamarádku Petru, která jí měla dělat doprovod, pozvání zrušeno s vysvětlením, že by se tam kvůli ní objevilo mnoho fotografů, kteří by na ni čekali, a svatba by neproběhla v klidu. Pobyt v Praze si ale prý i tak užila, navštívila maminku, sešla se s kamarády a pochutnala si na českých jídlech. Nyní už se vrací do Helsinek, kde by je s manželem Timem Tolkkim mělo čekat stěhování do nového bytu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám