Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V kulinářské show MasterChef Česko proběhlo první větší zranění, a to během venkovní výzvy. Soutěžící se museli popasovat s pivem, cibulí a ohněm, a právě krájení cibule na čas bylo pro soutěžícího Adama Runduse nakonec nejnáročnější zkouškou.

Během manipulace s velmi ostrým nožem se ošklivě pořezal. V prvních sekundách možná doufal, že zranění nebude tak vážné. Nakonec se ale ukázalo, že se řízl skutečně hluboko.

„Ku*va, já jsem se řízl, ale jako svi*ě,“ řekl Adam, kterému začala téct krev po prstech i na prkýnko a cibuli. „Uřízl jsem si dva prsty. A udělal jsem tam taková jatka,“ sdělil později s již ošetřeným a zavázaným zraněním. To nakonec nebylo tak strašné, ve výzvě totiž pokračoval.

Sám zkušený šéfkuchař a porotce Jan Punčochář vyhodnotil, že se Adam poranil skutečně ošklivě. „Hlavně, ať jste v pohodě, protože tohle fakt není hezké říznutí,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám