Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá zpěvačka dívčí kapely Atomic Kitten Kerry Katona (43) je dnes k nepoznání. Ze štíhlé blondýnky je dnes žena krev a mlíko, která neváhá své křivky vystavovat v plavkách.

Fotografové Katonu naposledy zvěčnili na dovolené ve Španělsku, kde zapózovala v jednodílných plavkách s výstřihem. Ten rozhodně nevypadal tak odvážně jako u manželky Karlose Vémoly Lely, které se ňadra doslova drala ven.

Vnady ale úplně schované nezůstaly, a vůbec tak nevadilo, že bývalá zpěvačka nezvolila dvoudílné plavky. Katona vyměnila svět šoubyznysu za rodinný život. Celkem je to už pětinásobná mamina, byť na muže neměla nikdy moc štěstí.

Momentálně plánuje už čtvrtou svatbu a doufá, že její o devět let mladší snoubenec Ryan Mahoney je ten pravý. Ryan je fitness trenérem, jenž své snoubence pomáhá řešit její váhové výkyvy. Katona už několikrát značně přibrala, ale nyní se jí konečně podařilo zhubnout a je prý spokojená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám