Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lucie Benešová (49) trávila léto zejména prací. Dává dohromady vysněnou roubenku v Jizerských horách, na které tráví každou volnou chvíli. Na stavbě dře sama, a tak když si najde volnou chvilku, neváhá relaxovat a nabírat potřebnou energii.

„Bude to ještě trvat, zvenku vypadá hotová, ale třeba ještě rok se budou dělat vnitřky,“ svěřila se Super.cz Lucie Benešová, která se před víkendovou dřinou rozhodla relaxovat v kádi se studenou vodou. „Že bych si pomalu najela na ranní otužováníčko v sudu? V tomhle počasí to zatím jde, budu zkoušet dál a uvidíme,“ svěřila se herečka, která se pochlubila fotkou v sudu bez plavek.

Fanoušky odvážným snímkem na sociální síti potěšila a někteří jí začali okamžitě doporučovat, aby se i ona vrhla na platformu s placeným lechtivým obsahem OnflyFans, kde aktuálně kraluje Simona Krainová (51). „Já být vámi, tak taky založím Onlyfans,“ napsal jí jeden ze sledujících, další se ptal, jestli je v sudu opravdu na Evu.

„Ano, většinou se koupu nahá,“ dodala herečka. „To jste tu špatně, pro takové “fotečky” musíte na Only Fans,“ napsala jí jedna ze sledujících. Většinu fanoušků herečka, která se aktuálně objevuje na obrazovce v seriálu Co ste hasiči, potěšila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám