Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obrazovce vídají fanoušci nekonečného seriálu Ulice Ljubu Krbovou (65) dlouhých 18 let. Přestože se nedávno objevily zprávy, že postava Aničky Liškové končí, není tomu tak. Před kamerou se bude herečka objevovat stále, ve svém pracovním diáři však dala větší prostor i dalším projektům.

„To číslo vypadá někdy neuvěřitelně, je to běh na dlouhou trať, jsem ráda, že je Ulice trvalkou mezi českými seriály,“ svěřila se herečka s tím, že právě seriál je jejím nejdelším pracovním projektem. „Když jsem odcházela z angažmá v divadle, tak jsem si říkala, že nikde už tak dlouho nevydržím, ale nikdy neříkej nikdy, je to opravdu moje nejdelší angažmá v životě,“ svěřila se na tiskové konferenci Ulice herečka.

Ljuba Krbová nyní nebude točit tak intenzivně jako poslední roky, ze seriálu ale nemizí. „Poprosila jsem, jestli by mi dali odpočinkový čas, abych měla více času i na jiné projekty, hlavně v divadle. Abych se neuhnala a říkám si, že bude lépe, když se na mě budou diváci těšit, než abych se jim přejedla,“ prozradila herečka, která si užívá také roli dvojnásobné babičky.

Její dcera nikdy nenastoupila naplno na mateřskou, takže když může, ráda malé vnuky hlídá. „Dcera nikdy nešla na mateřskou, je právnička, zvládá tu práci i s těmi dvěma malými dětmi, ale potřebuje občas backstage, a to jsem já,“ prozradila herečka, která si užila léto s rodinou. „Vzala jsem dceru a dva vnuky, mladšímu je deset měsíců, pronajala jsem obytný vůz a vyrazili jsme na tour de Středočeský kraj,“ řekla nám herečka, která celou cestu také odřídila. „Byla jsem opatrná řidička, když jsem vezla ty poklady, bylo to strašně hezké, ale měli jsme smůlu na počasí,“ dodala s úsměvem Ljuba Krbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám