Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnoho filmových příležitostí nedostává, ale o to jsou kvalitnější. Herečka Milena Steinmasslová (69) ale rozhodně nechce říkat, že je vybíravá. Ostatně hraje i v nekonečném seriálu Ulice. Ten je ale z jejího pohledu edukativní.

"Byla bych ráda, kdyby mě někdo zahrnoval nabídkami. Ale když ty nabídky přijdou, ráda je vezmu. Například film Staříci byl pro mě důležitý, aby ten příběh zazněl. Byla jsem nesmírně ráda, že mohu být jeho součástí," svěřila. Zmínila také film My 2 z roku 2014, v němž hrála manželku Luďka Soboty.

Nejnověji ji můžeme vidět ve snímku Němá tajemství, na jehož premiéře v kině Lucerna jsme se potkali. Herečce to slušelo, na slavnostní večer oblékla lichotivé šaty od české značky E.daniely. Během našeho rozhovoru jsme samozřejmě probrali i film, hraje maminku muže, který trpí afázií, poruchou řečového spektra v mozku. "Je to vynikající scénář, obsazení a mimořádně citlivý režisér," konstatovala.

Zmínila i seriál Ulice, kde hraje od roku 2015 seniorku Věrku Marečkovou. "Pro mě je to výukový seriál. Nacházejí se tam témata, která se velmi pomalu a ze všech stran rozpracují a pro diváky proberou. Myslím si, že je to důležité. Konkrétně v naší dějové lince se setkají například s adopcí dítěte od feťačky. Diváci dostanou témata, o kterých mohou přemýšlet," domnívá se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám