Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z trojice slavných sester Kardashianových je právě Khloé (39) tou zdaleka nejvyšší. Starší Kim (43) i Kourtney (45) neměří ani 160 centimetrů, zato Khloé je přerostla rovnou o dvacet čísel. Jelikož je i majitelkou pořádných ženských křivek, za partnera vedle sebe evidentně nechtěla žádnou ‚muší váhu‘. Za manžela tak nakonec pojala hráče NBA Lamara Odoma (32), vedle kterého i ona vypadá jako éterická bytost.

Odom, jenž hrál sedm sezón za Los Angeles Lakers a v současnosti je posilou týmu Dallas Mavericks, je pořádný kus chlapa, který dorostl do úctyhodné výšky 208 centimetrů. S Khloé jsou ve spokojeném manželství již třetím rokem, a tak se dá očekávat, že spolu také v budoucnu budou chtít počít potomka. Chlapeček by byl vzhledem k výšce obou rodičů nejspíš lepší variantou.

Lamar však má již dvě děti z předešlého vztahu s Lizou Morales - čtrnáctiletou Destiny a desetiletého Lamara juniora. Jejich třetí syn, jenž se narodil v prosinci 2005, v šesti měsících zemřel během spánku na syndrom náhlého úmrtí kojenců.

Reklama

Další články

Načítám