Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prázdniny plné zážitků má za sebou herečka Aneta Krejčíková (32). Užila si měsíc a půl dlouhé volno, které strávila s partnerem a dětmi. Teď už ale zase naskočila do divadla a natáčení seriálu Ulice, který už má za sebou osmnáct sezón a začala mu devatenáctá.

S herečkou jsme zavzpomínali i na to, jak slavila plnoletost ona sama. "Myslím, že osmnáctiny jsem ani moc neslavila. Ale devatenáctiny o to víc. Ani si to moc nepamatuju. Sešli jsme se kamarády z konzervatoře jako skoro každý den. Tehdy jsme slavili tak nějak kontinuálně," vysvětlila.

Letní volno s hereččinou postavou nezamávalo, i když se oblékla tak, že to ve volných šatech nebylo úplně zřejmé. "U mě je to v pohodě, rapidně jsem nepřibrala ani nezhubla. Plánovala jsem si, že budu pravidelně cvičit, nejen proto, abych nějak vypadala, ale také mě trápí bolesti zad. Nepodařilo se to, tak jsem to přesunula do plánu na podzim. A ty šaty nemám proto, abych zakryla kila navíc, ale protože jsou pohodlné," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám