Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a zpěvák Ondřej Bábor za pár dní vstoupí do chomoutu. Své ano řekne přítelkyni Natálii, kterou loni požádal o ruku. My jsme herce potkali v Divadle Broadway na zkoušce kostýmů k připravovanému muzikálu Troja.

"Zkouším roli Hektora a před pár dny mi byla produkcí nabídnuta ještě role Achilla, takže zkouším najednou dvě hlavní role. Ještě jsem do toho točil na Slovensku film, takže musím říct, že dohromady s přípravami na svatbu je to chvílemi náročné," řekl Super.cz Ondřej a prozradil, že už má za sebou rozlučku se svobodou.

"Tady na zkoušce kostýmů k muzikálu Troja jsem svlečený do půl těla já, ale na rozlučce se svobodou, která proběhla o víkendu, se svlékal někdo úplně jiný. Ano, je to tak, vše měl v režii můj svědek a objednal profesionální tanečnici. Přes den jsem zdolával s kamarády horolezeckou stěnu, poté jsme byli na únikovce a nakonec jsme si dali match v tenise. Večer jsme si užívali zaslouženého relaxu ve wellness. Posledním překvapením večera byla již zmíněná tanečnice, která dorazila někdy kolem půlnoci," dozvěděli jsme se od Ondřeje.

Na otázku, zdali snoubence nevadí, že na rozlučce byla přítomna striptérka, herec pohotově odpověděl. "Nevadí, Natálka měla totiž na své rozlučce také velmi urostlého striptéra, takže jsme si kvit. Navíc jde jen o show a pouze vizuální kontakt," dodal Bábor. Přípravy na svatbu jsou v plném proudu a budoucí manželé se na ni moc těší.

"Svatba nás čeká již příští týden a už se nemůžeme dočkat. Očekáváme okolo 70 - 80 hostů, takže budu obklopen samými skvělými lidmi v čele s tou nejskvělejší nevěstou," dodal závěrem zpěvák, který se bude ženit poprvé.

V roce 2017 sice média obletěly jeho svatební snímky se zpěvačkou Michaelou Noskovou, ale tehdy během dovolené na Srí Lance proběhl pouze obřad. Svazek pak nikdy v Česku nelegalizovali, a když se pak o rok později rozešli, nemuseli ani řešit složitý rozvod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám