Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žádný negativní komentář či kritika ji nerozhodí. Lela Ceterová (34) vyrazila na dovolenou snů do Thajska, odkud dráždí svým tělem v bikinách. Nejdříve předvedla své bujné vnady v plavkách s vražedným výstřihem a dostala za fotku kromě pochvalných komentářů také studenou sprchu.

To ji ale neodradilo a dva měsíce po plastice pozadí předvedla svůj nový zadeček v plavkách. Na operaci odletěla Lela začátkem června do Turecka. Chtěla si vylepšit pozadí a vyměnit zdeformovaný implantát. Plánovaná operace se zkomplikovala a nakonec trvala 6,5 hodiny, dnes se ale může manželka Karlose Vémoly (38) chlubit vysněným tělem, které na dovolené, kterou si nemohla vynachválit, předvedla.

„Asi jsem i přibrala, ale konečně bylo na čase, nemít stres a jen pohodu a radost ze života. Měla jsem možnost i oddychnout a přehodnotit priority v životě,“ svěřila se Lela, která si užívala opalování a koupání v bazénu, zatímco její muž chodil na tréninky. „Společně strávený čas byl úžasný a přinesl nám mnoho krásných vzpomínek, které si přineseme domů,“ dodala Lela, která se ani tentokrát nevyhnula nepříjemným komentářům.

„Otřes ta řiť, vůbec ti nepasuje ke stehnům. Vypadáš jako špatně poskládané lego,“ napsala jí jedna ze sledujících. „Ten zadek vůbec nepasuje k nohám,“ stálo v další zprávě. Od svých sledujících se ale tentokrát Ceterová dočkala i zastání. „Lidi, proč ty zlé komentáře? Lela si zaslouží úctu. Je to krásná žena, která se o sebe stará, a přitom zvládne rodinu,“ napsala jedna z fanynek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám