Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lela Ceterová (34) a její manžel Karlos Vémola (38) momentálně relaxují na dovolené v Thajsku, ještě předtím vrkali jako dvě zamilované hrdličky ve Spojených arabských emirátech.

Vnadná Lela se rozhodla potěšit svou početnou fanouškovskou základnu fotkou od bazénu, kde pózovala ve značně odvážném jednodílném modelu s výstřihem, který jí zakrýval jen minimální část ňader.

Není divu, že Lela vzbudila obrovský rozruch, a kromě pochvalných reakcí se dočkala i drsných hejtů. „Proč takový nevkus, vždy jste krásně oblečená, sladěná, ale proč tady ty prsa cpete ven, co je moc, je příliš,“ zaznělo mimo jiné ještě ve slušnějších komentářích.

Lidé ale nešetřili vulgaritami, a to se manželce bijce MMA Karlose Vémoly pochopitelně nelíbilo, protože některé příspěvky byly zjevně přes čáru. Diskusi na svém profilu na sociální síti proto uzavřela a všem rýpalům poslala jasný vzkaz:

„Toto je můj Instagram a ne smetiště, do kterého budou lidé házet sra*ky, které mají v hlavě. Jsem taková, jaká jsem, a kvůli lidem se měnit nebudu ani nechci. A už vůbec se koupat v tričku ve 31 stupních,“ napsala naštvaná Lela s tím, že nenávistné profily nemilosrdně blokovala.

„Klidně mě sledujte od sousedů, mějte hezký den,“ dodala Vémolova láska a dvojnásobná maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám