Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) v neděli oznámila, že se jí po roce a půl rozpadl vztah s Jaromírem Soukupem (55). Přečkat náročné období jí pomáhá rodina, když má ale zrovna zajištěné hlídání, maká na sobě ve fitku.

Fanouškům se pochlubila svou aktuální váhou a tím, že plánuje zhubnout. Nechce ale, aby z ní byla vyhublá holka, ale maká na vysportované figuře. „Chtěli jste váhu, máte ji mít. Do měsíce 58 kilo, ale ve svalech, snad... Jinak měřím 177 centimetrů,“ prozradila Agáta, jež momentálně váží 60,6 kilogramu.

Hubnutí jako takové by pro Agátu asi neměl být problém už jen proto, že pobíhá kolem tří dětí a nepřidává jí ani stres z rozchodu. Pod dohledem osobního trenéra ale přece jen dělá něco pro své zdraví. Cvičení ostatně zvedne náladu snad úplně každému, a když jsou brzy vidět výsledky dřiny, je to určitě vítaný bonus.

K rozchodu se Soukupem se Agáta nadále nevyjadřuje. „Jediné mé vyjádření bylo na mém Instagramu. Nic víc k tomu říkat nebudu,“ řekla Super.cz. Ve svém porozchodovém prohlášení uvedla, že rozchod s otcem své dcery Rozárky bere jako svou životní prohru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám