Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zesnulá česká legenda Hana Zagorová (†75) by včera oslavila narozeniny. Bylo by jí 77 let. Není tak divu, že středa byla pro Štefana Margitu (67) velmi emočním dnem. Je jasné, že si s rodinou toto výročí připomněl.

"Oslava" už byla doma. Zapálil jsem svíčku samozřejmě a vzpomínám na ni pořád,“ svěřil se Super.cz Štefan, který k večeru tohoto důležitého dne přišel jako host na natáčení show 7 pádů Honzy Dědka.

V den narozenin dostal od fanoušků Hany Zagorové velký dárek. Koncert v pražské Lucerně na počest velké dámy českého showbyznysu se vyprodal rychlostí blesku. "Lucerna se vyprodala za devět minut. O2 arena je vyprodaná přes 75 procent.“

Veškerý výtěžek bude věnován na Nadaci Hany Zagorové, která podporuje pacienty s onemocněním, kterým zpěvačka trpěla. Zpěvák o jejím založení informoval veřejnost také v průběhu středy. „Já jsem stále uvažoval o tom, jak bychom mohli pomoci Ústavu hematolgie a krevní transfuze, kde Hanka ležela. Já už jsem pro ně udělal koncert a domluvili jsme se, že pro ně udělám další koncert. Tak nás s panem ředitelem Cetkovským napadlo, že by nadace byla nejlepší. Proto vznikla Nadace Hany Zagorové. Chceme tam posílat peníze, které už teď tam jsou. Já budu posílat ze svých koncertů a také výtěžek z pamětních listů v podobě bankovky,“ dodal během našeho rozhovoru Štefan Margita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám