Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bratr Agáty Hanychové (39), Vincent Navrátil, dostává do kolen mnoho fanynek díky svým fotkám na Instagramu. Charismatický blonďák rád ukazuje své vymakané tělo. Kolik času tedy tráví denně ve fitku?

„Až moc a až moc málo. Trávím tam hodně času, ale ne tolik, abych si z toho mohl udělat životní styl,“ smál se Vincent během rozhovoru pro Super.cz.

Není se tak čemu divit, že pod těmito sexy fotkami se hromadí komentáře. „Já čtu jenom ty pozitivní a ty negativní ignoruju. Mám občas chuť napsat na ty negativní něco zpátky, ale pak si říkám, že bych jim dával munici.“

Největší vlnu vášně pak vyvolal mezi českou gay komunitou, za kterou je Vincent velmi vděčný. Zastávají se ho totiž, hlavně když ho někdo v komentářích atakuje. „Já jsem si mezi gay komunitou udělal takový svoje ochranný anděly. Gayové mě nyní chrání před zlými nástrahami ženského pokolení. V tomto směru mi gayové dělají velmi dobře, že mě chrání v mých komentářích,“ smál se Vincent, se kterým jsme si povídali během natáčení show 7 pádů Honzy Dědka.

Reklama

Další články

Načítám