Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na červeném koberci filmového festivalu v Benátkách se to zatím hemžilo dámami s róbami více či méně vkusnými, až dosud ale nikdo nevynesl zcela „nahé“ šaty. V takových se předvedla až modelka Leila Depina, která se nebála ukázat celé tělo.

Filmové festivaly nikdy nejsou jen přehlídkou filmů, ale také mnoha celebrit a jejich modelů. Herci a herečky většinou volí decentnější róby, pozvané modelky na sebe ale často poutají pozornost celého světa díky extravagantnějším kouskům. A právě takový vynesla i kapverdská kráska Leila Depina. Ta si nenechala ujít projekci filmu Hit Man a na červený koberec dorazila v šatech s holými zády a spoustou řetízků a třpytek na přední straně. Pod řetízky ovšem neměla spodní prádlo, a tak její ňadra zůstala zcela odhalena.

Podobný model oblékla Leila i na letošním festivalu v Cannes. Dáma, která má na svém profilu na sociální síti 190 tisíc sledujících, ráda fanouškům ukazuje své bezchybné tělo a nebojí se ani odvážnějších fotografií. V minulosti se v Itálii „proslavila“ románkem s obchodníkem Lapo Elkannem, vnukem dlouholetého prezidenta italské automobilky Fiat. V současné době ale není známo, jestli má Leila partnera, a tak mají případní obdivovatelé jejích křivek zřejmě šanci.

Reklama

Další články

Načítám