Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šéfkuchař Radek Kašpárek (42), který je divákům známý jako porotce reality show MasterChef, promluvil o temném životním období. Před lety měl velké problémy s alkoholem, které mohly skončit tím nejhorším možným způsobem.

Už na vojně to prý byl velký pijan. „Vědělo se o mně, že jsem jediný, kdo dokáže vypít půl litru slivovice na ex,“ řekl v rozhovoru pro DVTV. Nadměrné pití alkoholu si postupně vybralo svou daň a projevilo se i v práci.

Kašpárek měl psychické problémy, byl agresivní na zaměstnance v kuchyni a často vzduchem létalo nádobí. Alkoholem se prý snažil zahnat stres, ale místo toho u něj nastaly nekontrolovatelné výbuchy vzteku.

Před třemi lety ale s pitím sekl a od té doby se alkoholu ani nedotkl. Pomohla mu především jeho manželka. „Dala mi na výběr, buď ona, nebo pití, nebýt toho, nevím, jak by se teď na mě dívaly moje děti,“ dodal Kašpárek, který doufá, že už démona v podobě alkoholu navždy porazil.

Reklama

Další články

Načítám