Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak se má dnes Barbara Kautmanová z reality show Vem si mě!, v níž v roce 2007 zvítězila? Vztah s vysněným milionářem Michalem Červínem ovšem nedopadl dobře, opustil ji, když byla těhotná. Pak ho odsoudili k osmiletému trestu odnětí svobody. Dnes podniká společně se svou nadanou a krásnou dcerou.

Rozárii bude zanedlouho patnáct let a již od útlého věku se věnuje umění, díky němuž se dostala i do podvědomí módního průmyslu právě na základě jejích obrazů. S maminkou založila oděvní značku Ego by Roza, zprvu se věnovaly hlavně tvorbě hedvábných šátků s potiskem Rozárčiných obrazů. Expanduji i do zahraničí, včetně mezinárodních výstav, příští dny bude jejich součástí také New York.

Rozárie se bude letos soustředit na přijímací zkoušky na střední školu a taneční soutěž, nepřemýšlí o dráze v modelingu. Byla by to ale škoda. Právě její nové fotografie pod taktovkou fotografa Michala Skramuského jsou důkazem, že by se tato krásná a talentovaná dívka mohla uchytit i v této oblasti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám