Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikol Moravcová (36) měla včera opravdu napilno. Moderovala dvě akce, za asistence Super.cz si vybírala šaty na filmový festival do Karlových Varů a dorazila i do nově zřízeného showroomu, aby si vybrala i vhodné šperky.

„Vybrala jsem si tam nádherné kousky. Sbalila jsem velkou část nové kolekce, kterou využiju i na festival do Karlových Varů," říká Moravcová. Snad taky vlivem krásných kousků známého výrobce broušených křišťálů se modelka rozněžnila a prozradila nám, že je až po uši zamilovaná.

Kdo by ale čekal, že blonďatou krasavici sbalil nějaký postarší movitý podnikatel, tak se šeredně mýlí. Pro mnohé to bude nejspíš velké překvapení, ale Nikol Moravcová prý v žádném případě nespadá do kategorie zlatokopek. Bohatí milenci ve věku jejího otce jí vůbec nic neříkají. Dokonce nerozvíjí Nikol ani vztah se starším fotografem Ondřejem Pýchou.

Ve skutečnosti je blonďatá kráska až po uši zamilovaná do mladého sportovce. S mladíčkem se modelka a herečka v jedné osobě seznámila při ježdění na tzv. paddleboardech na Vltavě ve Žlutých lázních. Mladík se ježděním na prknech ve všech podobách totiž živí.

„Milionáři se mi nelíbí. Jsem holt na nemajetné sportovce," směje se Moravcová. Super.cz vypátral, že Nikol se svou novou láskou včera absolvovala své první oficiální rande a není vůbec k podivu, že si vodní živlové užívali romantiky v restauraci na vodě „Matylda“, kotvící pod Tančícím domem. Jsme zvědaví, kdy nám kráska svého surfaře ukáže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám