Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé osudy soutěžících připravované reality show Farma jsou opravdu kruté. Kromě milionáře Davida Hudáka, jehož sedmiletý syn přišel kvůli nádoru o oko, se s neradostnými životními okamžiky museli poprat i někteří další soutěžící.

Mezi ně patří osmadvacetiletá Michaela Králová, majitelka lihovaru, který byl svědkem rodinného neštěstí. Její otec se v něm upil k smrti. „S tátou jsme měli velmi dobrý vztah, i když ty poslední roky hodně pil. Zemřel loni na celkové selhání organismu. Hodně mě to poznamenalo. Když vidíte umírat někoho cizího, tolik vás to nesebere, jako když vidíte umírat někoho z rodiny,“ řekla Michaela.

Aby toho nebylo málo, musí se po smrti otce vyrovnat se špatnými rodinnými vztahy. „Máma chce po bratrovi, aby mě přinutil lihovar prodat, a peníze abychom si rozdělili. Já chci ale lihovar zachovat a v tomto oboru podnikat i nadále. Oni ho zase chtějí prodat za jakoukoliv cenu, a to i pod cenou,“ dodala Králová.

Životní trable řešil i teprve jednadvacetiletý hezounek Jakub Reithmaier, jehož rodiče se nemohou smířit s tím, že je homosexuál. Proto musel odejít z domu a žije se starším přítelem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám