Hlavní obsah
Článek

Nepříliš jisté vyhlídky na společný život až navěky má modelka Shawna Craig, novomanželka herce s norsko-argentinskými kořeny Lorenza Lamase (53). Ten se totiž v pátek v Mexiku ženil celkově popáté a svatební slib mu tak nejspíš není nijak svatý. Shawna však jistě doufá, že právě ona bude tou vyvolenou, se kterou herec známý jako Reno Raines ze seriálu Odpadlík stráví zbytek života.

Atraktivní brunetka Shawna Craig se provdala za Lamase v resortu Casa Dorada v mexickém Cabo San Lucas. Svého partnera a několik desítek hostů okouzlila bílými krajkovými šaty bez ramínek s dlouhou vlečkou doplněnými oranžovou kyticí. Stejně barevné květiny zdobily i její vyčesaný účes. Lamas pojal celou událost o dost ležérněji, oblékl si černou košili s dlouhými rukávy, bílé kalhoty a jako obuv zvolil černé žabky.

Životem třiapadesátiletého amerického herce prošlo mnoho žen. Manželkami se pak před Shawnou staly čtyři z nich. První byl dvouletý svazek s Victorií Hilbert. Druhou manželkou se stala Michele Smith, se kterou Lamas vydržel o rok více a zplodil s ní dvě děti. Po čtyřech letech manželství se pak rozváděl se svou třetí ženou Kathleen Kinmont. Stoupající tendence v délce manželských svazků časem stoupala i nadále. S Playmate Shaunou Sand byl ženatý od roku 1996 do roku 2002 a mají spolu tři dcery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám