Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trápí vás povolené bříško nebo ‚propadliny‘ v oblasti boků? Žádný problém, podle influencerky Danae Mercer Ricci stačí natrénovat několik zaručeně fungujících póz, které vám pomohou nedostatky skrýt. Alespoň na chvilku, než vytvoříte fotku na sociální sítě.

Šestatřicetiletá maminka malé dcerky se rozhodla ukázat všem dívkám a ženám, že není všechno zlato, co se třpytí... Blondýnka pocházející z USA, která v současnosti žije v Dubaji, je velkou propagátorkou body positivity, tedy pozitivního přístupu k tělu. Na Instagramu, kde už si vysloužila 2,3 milionu sledujících, ukazuje typické pózy influencerek, které se snaží vykouzlit iluzi postavy snů.

Danae tak sdílí fotografie, v nichž ukazuje, jak snadno může chytré pózování a 'fotogenické' oblečení či prádlo změnit siluetu těla. Jak se můžete přesvědčit ve fotogalerii téhle sympatické dámy, není všechno vždy tak, jak se zdá. Také v jejích 'pózovacích vylepšovácích' poznáváte své celebrity a populární hvězdy sociálních sítí?

Reklama

Další články

Načítám