Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) se ráda ukazuje na sociální síti, většinou se ovšem jedná o profesionální fotky nebo běžné selfie, na kterých vynikne její zdravá pleť. Teď ale fanouškům udělala radost a vzala je přímo do postele, kde se vyfotila v zelené krajkové košilce.

Zpěvačka nedá dopustit na svou vlastní kosmetiku, kterou ráda propaguje svým tělem nebo obličejem. Faktem je, že ve svém věku vypadá skvěle a obličej jí „nezdobí“ snad jediná vráska. Alespoň to tak vypadá na většině fotografií. A její vzhled určitě oceňuje i manžel Ben Affleck (51), který až malé výjimky, kdy se s manželkou nepohodne na veřejnosti, vypadá vedle své staronové lásky šťastně. Třeba jako před pár dny, kdy mu v autě popřála písní k jeho jednapadesátým narozeninám. Před týdnem pak s mužem oslavila i první výročí svatby. Otázkou ovšem je, jestli se Benovi líbí i poslední fotka, kterou zpěvačka umístila na sociální síť.

Na té je totiž přímo v posteli, kterou nejspíš právě se svým mužem sdílí, a fotí si ranní selfie, na níž samozřejmě vypadá perfektně. Na sobě má jen zelenou košilku s krajkovým vyšíváním, čímž svým fanouškům odhalila, v čem chodí spát. „Nejúžasnější, nejkrásnější a nejtalentovanější žena na celém světě,“ napsal jí jeden z nich. „Jste vždy krásná, i když jste bez make-upu,“ napsala jí jiná sledující, se kterou ovšem ostatní příliš nesouhlasí, protože JLo na své tváří líčidla má. „Ta nejdokonalejší žena s nejdokonalejším úsměvem,“ rozplývá se další. Jennifer v současné době prožívá šťastné období. Spokojená je nejen v soukromí, ale i po pracovní stránce. Vydává nové album a propaguje svůj letní drink, který má nejspíš také úspěch. A duševní štěstí se tak nejspíš odráží i na její tváři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám