Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě předtím, než se proslavila prazvláštním manželstvím s Kanyem Westem (46), věnovala se Bianca Censori kromě své profese architektky a návrhářky i modelingu. Před třemi lety například nafotila kampaň pro značku bikin Sasha. A v té době byla od rapperovy bývalé ženy Kim Kardashian (43) téměř k nepoznání...

O vkusu na ženy u kontroverzního umělce není pochyb. Po rozvodu s Kim randil několik měsíců s Chaney Jones, která rovněž jako by jeho exmanželce z oka vypadla. Stejně tomu bylo i u Bianky, která pracovala u něj ve firmě Yeezy.

Krátce poté, co se provalil jejich vztah a následně i uzavření manželství (které ovšem má být spíš duchovního než oficiálního rázu), se vnadná Australanka nechala ostříhat nakrátko a odbarvit na blond. Zřejmě nechtěla mít s rapperovou ex nic společného a snažila se pomocí účesu odvrátit přirovnávání s ní. Nebo za změnou image stál sám Kanye?

Jasné je, že od doby, kdy s ním tvoří pár, se výrazně posunul její styl oblékání. Dokonce až natolik, že v Itálii, kde momentálně pár už několik týdnů pobývá, místní volají po tom, aby Censori kvůli nevhodnému oblékání zatkli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám