Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka, televizní osobnost a profesionální dcerka slavných rodičů Kelly Osbourne (39) je po narození syna Sidneyho jako vyměněná. Novopečená maminka, která od puberty bojovala s váhou a vyzkoušela nejrůznější diety, dosáhla s blížící se čtyřicítkou postavy, o které se jí zřejmě ani nesnilo. V úterý se pochlubila svými křivkami v šatech s leopardím vzorem, které těsně obepínaly její možná až příliš útlé tělo...

Kelly, která shodila po tubulizaci žaludku okolo čtyřiceti kilogramů, zavítala do podniku Drake’s v Hollywoodu, kam si společně s několika přáteli zašla na večeři. Televizní hvězda s proříznutou pusou se předvedla s dokonalým make-upem a stylovým účesem a i díky štíhlejšímu obličeji a brýlím s kočičím tvarem obrouček stále víc připomíná svou neméně slavnou maminku Sharon Osbourne.

I ta v poslední době radikálně zhubla, ale podle mnohých už její snahy zašly příliš daleko. Podle některých fanoušků totiž Sharon vypadá spíš nemocně. Manželka zpěváka Ozzyho Osbourna docílila úbytku váhy užíváním léku pro diabetiky Ozempic, po němž nejen v Hollywoodu sahá stále více osobností. Zkušenosti s ním přiznaly mimo jiné Amy Schumer či Chelsea Handler, ale rovněž třeba nejbohatší muž světa Elon Musk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám