Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martina Hingisová je bývalou švýcarskou tenistkou, původně ale pocházela z Košic a má česko-slovenské kořeny. Nejen sportovní fanoušci si jistě pamatují, jak doslova jako uragán vtrhla do světového tenisu. Už jako patnáctiletá se stala historicky nejmladším vítězem zápasu i turnaje na grandslamu dospělých a v šestnácti letech se stala nejmladší světovou jedničkou ve dvouhře.

V sobotu slaví už 43. narozeniny. V naší galerii se podívejte nejen na archivní záběry slavné tenistky, ale především na to, jak dnes vypadá.

Hingisová je sedminásobnou grandslamovou vítězkou ve dvouhře, třináctkrát pak triumfovala ve grandslamové čtyřhře, vyhrála i v dalších desítkách turnajů. Ač se jí ve hře převážně dařilo, štěstí v lásce se ambiciózní sportovkyni, jež dostala jméno po legendární Martině Navrátilové, vyhýbalo.

Naposledy legendární tenistce nevyšlo manželství se sportovním lékařem Harrym Leemanem, s nímž má dceru Liu (4). Rozpadlo se jí také první manželství s parkurovým jezdcem Thibaultem Hutinem.

V minulosti randila ale s celou řadou dalších mužů včetně tenistů Radka Štěpánka, Magnuse Normana či Juliana Alonse. Pletky měla také s fotbalistou Solem Campbellem, golfistou Sergiou Garciou či hokejistou Pavlem Kubinou. Se zmíněným Radkem Štěpánkem byla dokonce zasnoubená, stejně jako s právníkem Andreasem Bierim. Milostný život Martiny Hingisové byl zkrátka stejně pestrý jako ten její tenisový. Na svůj triumf v lásce a osudového muže ale stále čeká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám