Hlavní obsah
Článek

Přátelé a rodina Whitney Houston (†48) netušili ani poslední dny před její smrtí, že znova užívá tvrdé drogy. Zpěvačka prý závislost před nejbližšími skrývala a to se jí zřejmě také stalo osudným. Po kombinaci léků a tvrdých drog totiž dostala vážný infarkt srdce, ztratila vědomí a utopila se ve vaně.

„Whitney dokázala velmi dobře skrývat svou závislost na drogách. Já sám jsem si upřímně myslel, že poslední dva roky před svou smrtí je čistá. Ano, občas si dala nějaký alkohol. A věděl jsem, že užívá léky na tišení bolesti a také anxiolytikum Xanax. Ale nikdy jsem nepředpokládal, že užívá tvrdé drogy,“ tvrdí zpěvaččin blízký kamarád a konzultant Raffles van Exel.

Pravda o drogách ho naštvala i přesto, že se zároveň musel vyrovnat se ztrátou přítelkyně. „Hned jsem si řekl, jak nás Whitney všechny napálila a by jsem na ni naštvaný. Každý si myslel, že je Whitney teď v dobrém stavu a nikdo si nedokázal představit, že by mohlo dojít k něčemu takovému,“ dodal van Exel pro Sunday Mirror.

Houston ale o své smrti údajně tušila. „Pořád říkala, že odejde z Ameriky, všude nosila Bibli a četla si v ní téměř neustále. Až pak mi došlo, že věděla, že umře a že mluvila vlastně o odchodu z tohoto světa,“ míní zpěvaččin blízký přítel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám