Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská televizní hvězdička Chloe Ferry (28) opět potěšila svou početnou fanouškovskou základnu. Hvězda reality show Geordie Shore a Big Brother je známá tím, že ráda podstupuje nejrůznější úpravy svého zevnějšku. Zákroky na ňadrech, zadku i rtech jsou u ní na denním pořádku, což se často bohužel neprojevuje tak, jak by si ona sama představovala.

Příliš mnoho úprav zevnějšku je totiž na škodu, ale Chloe si nemůže pomoct a ve svých osmadvaceti letech má za sebou zákroky za v přepočtu 1,5 milionu korun. Naštěstí to u ní ještě nevypadá tak strašně jako u jiných celebrit z televizních pořadů.

Vzpomeňme například na Katie Price, jež byla v mládí vyhledávanou sexbombou a dnes má obličej, jako by se zblízka spřátelila s vosím hnízdem.

To Chloe Ferry je proti ní ještě velkou krasavicí. Naposledy se nechala zvěčnit na dovolené v Marbelle, kde vystavila v bikinách své vnady i potetované pozadí. Udělala tak radost nejen „horňákům“, ale i „dolňákům“. A jak je vidět, u bazénu byla v přítomnosti fotografů doslova ve svém živlu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám