Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

České celebrity, které byly pozvané strávit víkend v Tatrách, doplňovala i Česká Miss Iveta Lutovská (40), provdaná Vítová. Když se kráska svlékla do plavek v aquaparku Tatralandia, všichni zírali na její postavičku v úžasu. Takhle vypracované břišní svalstvo má jen málokterá modelka. Bylo vidět, že ultraštíhlá Iveta, která byla podezřívána z anorexie, má svoji figuru pod kontrolou hlavně pravidelným cvičením a nikoli poruchou příjmu potravy.

Iveta vyrazila do Tater s manželem Jaroslavem Vítem a jeho synem z minulého vztahu, osmiletým Adámkem. Vzhledem k její parťákům byl její program jasný. "Od tobogánů jsme se ani nehnuli. Slíbila jsem Adámkovi, že s ní projedu úplně všechny. Jen na U rampu jsem si netroufla. Tam byl manžel a říkal, že větší adrenalin nezažil. Je tam přetížení 2 G," vysvětlila Super.cz Iveta.

Stejně jako další krásky s sebou měla i tato modelka reprezentativní šatičky, většinu času ale strávila buď v plavkách u bazénu, anebo v džínách. A protože je zodpovědná "macecha", ani nepařila, ale chodila spát ve stejnou dobu jako její nevlastní synek. Místo spišské pálenky většinou popíjela minerálku z Ondrášova a střídala jen vody bez příchutě a s příchutí.

Výjimkou byl jen zápas ve fotbale, na nějž se celá rodinka nachystala a Jarda, Adam i Iveta se nechali pomalovat českými vlajkami. O pauze si ještě zašli do 5D kina na dvacetiminutový horor. Ale Adam se začal bát, neboť iluze byla skutečně dokonalá. "Když se na nás snesla sprška vody, ještě to vydržel, ale nejhorší bylo, když jsme díky hadičkám po sedadly, která se hýbala, měli pocit, že mám kolem nohou pobíhají krysy a šimrají nás ocásky," vyprávěla Iveta zážitek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám